Halloween la Şcoala din Răchiţi

Halloween la Şcoala din RăchiţiVineri a fost zi de carnaval la Şcoala cu clasele I-VIII RACHITI. Elevii s-au costumat şi au pregătit o serie de poveşti de groază pentru colegii şi părinţii lor, serbând astfel ziua de „Halloween”.  

Evenimentul a fost structurat pe trei probe: una de costume, una de dovlecei si una de poveşti de groază .Elevii din clasa a VIII-A Rosiori au prezentat un dans tematic, avand ca suport piesa “Ghost”, a lui Michael Jackson.

Halloween la Şcoala din Răchiţi Evenimentul a fost organizat la iniţiativa profesoarei  de limba engleză., Nechifor Magdalena.Totul a început de la o activitate la clasă, dar copiii au depus atât de mult suflet, încât ne-am hotărât să facem un spectacol mai mare. Sunt implicaţi toţi elevii claselor V-VIII de la Rachiti si Rosiori, care au răspuns cu foarte multă bucurie solicitărilor noastre..

Scopul acestei activitatii a fost de socializare a elevilor de la cele doua scolii, de dezvoltare a abilitatilor sociale si emotionale.

Profesorii care s-au implicat în organizarea spectacolului au fost: Nechifor Magdalena- profesor coordonator , director- Prof.Nistor Eugen, profesori colaboratori: Puscasu Simona,Gafita Narcisa,Olaru Anisoara

One thought on “Halloween la Şcoala din Răchiţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *