Bătaie pe funcţii în cadrul Colegiului Medicilor Botoşani

colegiul medicilor- sectia de votareNu mai puţin de 73 de medici s-au înscris pentru cele trei comisii din cadrul Colegiului Medicilor din Botoşani. Printre cei care şi-au depus candidaturi sunt medici specialişti, dar şi medici de familie. Alegerile se vor desfăşura pe 2, 3 şi 4 noiembrie, iar în cazul în care nu se întrunesc două treimi din cei peste 500 de membri ai Colegiului Medicilor, alegerile se vor reprograma pentru 14-15 şi 16 noiembrie.

Din primii 13 clasaţi, pentru că din Consiliul Judeţean al Colegiului Medicilor fac parte 13 membri, se vor depune candidaturi pentru funcţia de preşedinte al Colegiului Medicilor„, a spus medicul Doru Culiceanu, membru în Colegiu Medicilor.

Funcţia de preşedinte este deţinută în prezent de medicul Teodor Tănase. Printre cei care şi-au depus candidaturi se numără medicii Radu Malancea, Doru Culiceanu, Anton Pârvu, Romică Coşovanu, Maria Olaru, Hanelori Murăraşu, Tudor Flondor, Dorina Darie, Teodor Tănase şi mulţi alţii.

Pentru Colegiul Judeţean al Medicilor şi-au depus dosarele 43 de medici, pentru cele 13 posturi în comisie şi şase supleanţi, pentru Adunarea Generală a Reprezentanţilor 25 de medici vor concura pentru patru locuri de membru şi şase de supleant, iar pentru Comisia de Cenzori – cinci medici vor candida pentru trei locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *