A dat cu maşina peste un om şi a dispărut

masina politieUn accident de circulatie a avut loc simbata si pe raza comunei Calarasi. Un sofer baut a lovit un  barbat care se deplasa pe marginea drumului din Calarasi, dupa care a parasit locul faptei.

Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit că în timp ce se deplasa pe DJ 292 H, în localitatea Călărași, Petru P. de 64 de ani, din localitate, a fost surprins şi accidentat de un autoturism al cărui conducător auto şi-a continuat deplasarea.

În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au identificat autoturismul implicat în accident, abandonat pe un drum lăturalnic, în localitatea Călărași. Identitatea conducătorului auto a fost stabilită în persoana lui Dumitru P., de 51 de ani, din municipiul Iași, judeţul Iași, acesta nefiind însă depistat pe raza localității.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui P. Petru, care  a fost transportat la Spitalul Județean Botoșani pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  

Soferul este cercetat sub asepctul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *