Vezi ce avere are finanţatorul FC Botoşani. Valerie Iftime se află în Topul Forbes al celor mai bogaţi Români

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime. Foto: Adevărul

Omul de afaceri Valeriu Iftime este cunoscut pasionaţilor de fotbal din postura de finanţator al echipei FC Botoşani – care activează în Liga a II-a. Pentru că îi place atât de mult fotbalul, Iftimie a investit un milion de euro în Iftime a investit peste 1 milion de euro în club.

Cu o avere estimată la şapte milioane de euro, Valeriu Iftimei ( 51 ani) ocupă locul 493 in top, pe aceeaşi poziţie cu soţii Doina şi Iulian Căzăcuţ. Omul de afaceri Valeriu Iftime este cunoscut pasionaţilor de fotbal din postura de finanţator al echipei FC Botoşani  care activează în Liga a II-a. Pentru că îi place atât de mult fotbalul, Iftimie a investit un milion de euro în Iftime a investit peste 1 milion de euro în club.

Deşi îşi petrece o bună parte din timp pe stadion urmărindu-şi jucătorii, Iftime nu îşi neglijează nici businessul. Acesta controlează grupul de firme Elsaco, cu afaceri în domeniul echipamentelor de contorizare a apei reci, apei calde, a energiei termice, respectiv de control informatizat a punctelor termice aparţinând societăţilor de termoficare.

Elsaco Electronic, cea mai importantă firmă din portofoliul omului de afaceri, a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de circa 24 milioane de euro, în creştere cu două milioane de euro comparativ cu anul anterior.” Pentru acest an ne-am propus o creştere a cifrei de afaceri cu 20 de procente şi cred că vom reuşi. În perioada de criză este bine să rezişti. Dacă faci şi profit, este deja ideal”, a declarat patronul grupului de firme Elsaco, care are în jur de 500 de angajaţi în această perioadă. Profitul companiei cu sediul în Botoşani a fost de circa 950.000 de euro.

Sursa: Adevărul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *