14 comune au depuse proiecte pentru a accesa bani pentru infrastructura distrusă de calamităţi

Prefectul Cristian Roman
Prefectul Cristian Roman

14 proiecte au fost depuse de primariile din judeţul Botoşani pentru finanţare, în vederea refacerii infrastructurii distruse de inundaţiile de anul trecut. Valoarea totală a proiectelor este de 18,5 milioane euro.

Noi am fost implicaţi, pentru că a trebuit să eliberăm adeverinţa care să ateste că acel lucru s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, am făcut inspecţiile de rigoare în perioada respectivă. Vom sprijini orice comună care are cea mai mică şansă să acceseze aceşti bani. Noi am fost printre cele mai afectate judeţe. Nu este vorba de fondul de solidaritate. Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală a fost modificat şi completat cu această submăsură 322, pentru înlăturarea efectelor calamităţilor naturale în comune„, a spus prefectul Cristian Roman.

Valoarea maximă a unui proiect poate fi de 1,5 milioane euro şi sunt finanţate doar lucrări de infrastructură.

One thought on “14 comune au depuse proiecte pentru a accesa bani pentru infrastructura distrusă de calamităţi

  1. Minti, domnule Roman, cum mint toti cei de teapa dumitale. Eu am fost afectat de inundatii in 2010 si nici acum nu am primit nimic, cu toate ca am avut evaluare facuta. Am sesizat in scris institutia d-voasta si nu am primit nici un raspuns. De aceea imi permit sa va fac un mincinos.. Au primit altii care si-au facut case la copii, dar apa a trecut pe la 700 de metri de ei. Nu ma credeti? Verificati la redactie e-mailul, aflati cine sunt, veniti la mine si va duc la toate casele facute ilegal cu bani de la inundatii. Nu stiu eu cum pot posta aici poze cu casele construite, sa va prezint o dovada. Sa o lasam mai moale cu verificarile. Le-au facut altii, au luat malaiul si sunteti pus in situatia sa mintiti in necunostinta de cauza. Imi pare rau ca acum multi ani, am dat votul meu unei persoane care acum uita de unde a plecat. Sa stiti domnule prefect ca e valabila fabula cu „Boul si vitelul”, cel putin pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *