Cătălin Flutur neagă că schimbarea directorilor de şcoli are influenţă politică

Presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur
Presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur, a negat vreo implicare a partidului în schimbarea directorilor de şcoli. El consideră că astfel de schimbări sunt fireşti şi că nu se poate spune că în învăţământul românesc a fost un management deosebit, dovadă stând rezultatele obţinute de şcoli la examenele naţionale.

Sunt etape în învăţământul românesc şi în învăţământul botoşănean implicit când la o parte le expiră delegaţiile, concursurile, când o parte dintre cei care au fost testaţi au obţinut calificative care nu mai concordă cu statutul de director, când sunt o serie care îşi dau demisia şi, mai mult decât atât, nu cred că rezultatele din ultima vreme, palpabile, din învăţământul românesc, putem să o luăm de la Bacaluareat şi până la testarea profesorilor care iau 3 sau nu ştiu cât şi să spunem că a fost un management extraordinar în învăţământul românesc şi că nimic nu trebuie schimbat„, a spus Cătălin Flutur.

4 thoughts on “Cătălin Flutur neagă că schimbarea directorilor de şcoli are influenţă politică

  1. DOMNULE PRIMAR,.
    IMI PARE RAU DAR TREBUIE SA VA SPUN CA ORI NU STITI CE SE PETRECE IN TERITORIU, ORI MINTITI!
    SEFII PDL DIN TERITORIU , S-AU LASAT INFLUENTATI DE ANUMITE PERSOANE CARE URMARESC INTERESE PERSONALE ,PLATA UNOR ‘’POLITE” , RAZBUNARI.
    SCOPUL ACESTOR PERSOANE ,,CU INFLUENTA” ERA SCHIMBAREA ACELOR DIRECTORI SI NIMIC ALTCEVA…( NU CONTA CU CINE…SI CA URMARE EXISTA NUMITI DIRECTORI CARE NU INDEPLINESC CERINTELE LEGISLATIEI IN VIGOARE.
    INFLUENTATI DE ACESTE PERSOANE ,,DE BINE” , SEFII PDL DIN TERITORIU AU PROPUS SI TRANSMIS LA ISJ , PERSOANE( UNELE NICI MACAR MEMBRE PDL), ALE CAROR CAPACITATI SE VOR PROBA IN TR-UN TIMP RELATIV SCURT. DACA PRIVIM PRIN PRISMA ALEGERILOR URMATOARE MULTE DINTRE PERSOANELE PROPUSE AU ..IMAGINE’’ CARE LASA DE DORIT CU IMPACT NEGATIV ASUPRA MEMBRILOR COMUNITATII.CETATEANUL DE AZI VREA FAPTE,REZULTATE BUNE NU MAI POATE FI DUS DIN GARGARA CU TOT FELUL DE PROMISIUNI IREALIZABILE. S-A IMPUS SEFILOR DE LA ISJ SA SCHIMBE OAMENI CARE NU MERITAU, CARE SE BUCURAU DE PRESTIGIU,INCREDEREA SI MULTA APRECIERE DIN PARTEA POPULATIEI DIN ZONELE DIN CARE PROVIN, PT.CA ACESTIA AU DEJA REZULTATE FOARTE BUNE,CUNOSCUTE SI APRECIATE IN COMUNITATE.
    MENTINEREA LOR IN FUNCTIE , UTILIZAREA EFICIENTA A CAPACITATILOR LOR, DEJA PROBATE PANA IN PREZENT, PRIN IMPLICAREA IN ACTIUNI ALE PDL, ERA UN PAS INAINTE SI BENEFIC PT.PDL.
    ATAT TIMP CAT PERSOANE INFLUENTE DIN PDL NU URMARESC DECAT SA-SI SATISFACA INTERESUL PERSONAL, PDL ARE DE PIERDUT.
    ACUM, PRIN INLOCUIREA UNOR DIRECTORI APRECIATI CU FOARTE BINE DE ISJ, DE COLECTIVELE DIN CARE FAC PARTE, DE PARINTII COPIILOR, DE COMUNITATE IN GENERAL,
    ( UNII SIMPATIZANTI IAR ALTII CHIAR MEMBRI AI PDL) NU S-A PROCEDAT CORECT SI VA FI O STAGNARE SAU REGRES IN PRIVINTA BUNULUI MERS AL ACTIVITATILOR SCOLILOR RESPECTIVE….CU IMPACT NEGATIV ASUPRA MEMBRILOR COMUNITATII.
    CONSIDER CA UNELE DECIZII SE IAU SUPERFICIAL , FARA O DIAGNOZA SERIOASA,URMARINDU-SE DOAR UNELE INTERESE PERSONALE…NUMAI ASA PDL NU VA PROGRESA!…SI-MI PARE RAU.
    PROF. SI MEMBRU PDL.

  2. d-nule primar..exemplu laurianul…rocada facuta intre cei doi directori onofrei si prajinariu..onofrei cu multe reclamatii la minister,procese pierdute,abuzuri in functie…prajinariu cea numita in locul lui onofrei ,vicpresedinta comisiei de bac de la economic-2010(bac cercetat penal),in divort cu sotul,cu multe ilegalitati si ea!! cei doi directori spre stupoarea tuturor au un calificativ destul de bun!!! NU VA MIRA????OARE NU VA GANDITI CA DATORITA ACESTOR GRAVE ERORI ,(FACUTE CU BUNA STIINTA) ,PDL-UL VA FI TAXAT IN 2012!!!! ??

  3. INAINTE DE ALEGERI,ONOFREI SI PRAJINARIU VOR SARI, CA 2 SORICEI, IN ALTA CORABIE A PUTERII!!! SI-SI VORR UMPLE SACUL CU ILEGALITATI SI MONY,IN CONTINUARE…IA FACETI TRASEUL POLITIC A LUI ONOFREI…PSD-PNL-PDL–DE ACUM URMEAZA RETURUL!!!SI UITE ASA SI-A LUAT OMUL VILA DE 68000 EURO…MASINI..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *