PDL-istii râd de USL-istii, după ce au lipit prin Botoşani autocolante cu scotch

catalin flutur cu autocolanteLiderul PDL Cătălin Flutur râde de opoziţie că risipeşte banii şi timpul pentru a-i face campanie electorală negativă. Şi asta după ce USL-istii au lipit, în ultima săptămână, sute de autocolante pe care apar Cătălin Flutur şi Traian Băsescu.

Domnul Oprişanu încearcă să lege o candidatură a unei persoane de guvernare. Noi vorbim aici de probleme locale. Mai nou, domnul Oprişanu ne face campanie electorală. Le dau un sfat colegilor din opoziţie: să le explice oamenilor pe care îi trimite în campania electorală pentru PDL că pot să muncească şi mai puţin, pentru că s-au chinuit să lipească aceste afişe, dar sunt autocolante şi le-au lipit cu scotch”, a precizat Flutur.

În plus, liderul PDL se distrează că tinerii care au lipit autocolantele au folosit role de scotch, deşi materialele respective puteau fi lipite direct.

3 thoughts on “PDL-istii râd de USL-istii, după ce au lipit prin Botoşani autocolante cu scotch

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    adevarul e ca PDL istii rad pe bune……la ce candidati are USL……Flutur ar trebui sa se roage sa nu cumva USL sa skimbe candidatii pe ultima suta de metri..cu oameni integri si de valoare…ca slava Domnului are orasul de unde oferi!!!!!!!!!!! eu ca antiPDL mavad nevoit sa nu dau votul catre USL…la ce oferte au dat populatiei!!!!!!!!!!!

  2. D-l Flutur sa nu ameteasca lumea, ca vezi doamne, n-are nici o legatura cu guvernarea.Are o legatura stransa cu guvernarea PDL care a taiat tot,pensii,salarii,ajutoare sociale,etc,avand in vedere ca este presedintele PDL al Judetului Botosani.

  3. D-le Flutur il cunosti pe Dabija ? Sa nu te f….rece grija de USL. Mai bine gandeste-te si tu si varul tau Gheorghe ce a patit acela care s-a vandut pentru 30 de arginti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *