Poliţist cercetat după ce şi-a bătut soţia

sotie de politist batuta
Mariana Alexoaei

Un agent de la Poliţia municipiului Botoşani este cercetat pentru că şi-a bătut soţia. Nicuşor Alexoaei, de 40 de ani, este acuzat că şi-ar fi lovit soţia până ce aceasta a ajuns la spital. Scandalul din familia acestuia a avut loc în noaptea de miercuri spre joi. Bărbatul a ajuns la nişte divergenţe cu soţia întoarsă recent din Italia, iar conflictul s-a terminat cu o bătaie între cei doi. Femeia, Mariana Alexoaei, a sunat la 112 şi a chemat Poliţia, iar oamenii legii au intervenit şi au aplanat conflictul. ea  a ajuns la spital, iar el trebuie să dea socoteală pentru cele întâmplate.

Agentul de la ordine publică este considerat un poliţist bun şi nu este cunoscut cu probleme de comportament. În urma scandalului de noaptea trecută, el face obiectul unei cercetări disciplinare interne dispusă de şeful Inspectoratului de Poliţie, comisarul şef Viorel Şerbănoiu.

De asemenea, soţia a depus o plângere la Poliţie, iar ancheta a fost preluată de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

2 thoughts on “Poliţist cercetat după ce şi-a bătut soţia

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Indiferent , solutia nu este bataia .. ar trebui pedepsiti toti cei care bat femeile, copii! Si doamna s`a dus in Italia presupun pt a oferi celor din familia ei, un trai mai bun . TOATE SE INTORC IN VIATA NENEA POLITAI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *