Încă 63 de posturi disponibile în învăţământul botoşănean şi după repartizarea necalificaţilor

Daniel Cojocariu, inspector resurse umane ISJ
Daniel Cojocariu, inspector resurse umane ISJ

Un număr de 63 de posturi au rămas neocupate în şcolile din judeţul Botoşani şi după acţiunea de repartizare a necalificaţilor, care a avut loc marţi. Daniel Cojocariu, inspector resurse umane în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), a declarat că se va organiza o nouă şedinţă publică pentru repartizarea acestora, data urmând să fie stabilită în cadrul şedinţei Comisiei de mobilitate, care va avea loc joi, la IŞJ. Marţi, doar 14 necalificaţi au luat în primire catedre, din cei peste 50 care şi-au depus dosare.

Vom face o nouă şedinţă publică şi vo lua din nou pe cei care au luat peste cinci la concursul de suplinire în anii 2009, 2010 şi 2011„, a spus Cojocariu.

One thought on “Încă 63 de posturi disponibile în învăţământul botoşănean şi după repartizarea necalificaţilor

  1. de cand delia fortu,fizica e titulara la elie radu???in perioada ,aproximativ 2003-2005,delia a avut 2 ani concediu fara plata,fiind maritata in acea perioada in franta( dymny delia ),dupa 2 ani revine la sc 6 ,unde de fapt pierduse titulatura!!!dupa un an i se emite decizie de titularizare la elie radu,pe mutite!!!aceasta persoana nu a participat niciodata la nici un concurs de titularizare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *