Un militar din Botoșani, cel mai bun trăgător al anului 2024. Vezi clasamentul pe unități!

Un militar din Botoșani a fost desemnat cel mai bun trăgător al anului 2024. La categoria soldaţi gradaţi profesionişti, din cadrul competiției „Cel mai bun trăgător al anului 2024”, câştigător a fost fruntasul Durjuncă Alex din Batalionul 335 Artilerie.

În seria de manifestări dedicate Zilei Armatei României, sărbătorită anual la data 25 octombrie, Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt” a organizat competiția ,,Cel mai bun trăgător al anului 2024” care s-a desfășurat în poligonul Mogoşeşti.

La activitate au participat cei mai buni ofițeri, subofiţeri şi soldaţi gradaţi profesionişti din toate structurile marii unități ieșene, prin care s-a dovedit buna pregătire a militarilor.

Clasamentul final în urma însumării punctajelor obtinute la trageri este următorul:

La categoria ofiţeri, locul I a fost adjudecat de locotenentul Vatră Vlad din Batalionul 198 Sprijin Logistic.
Din rândul subofiţerilor şi maiştrilor militari, a revenit plutonierul Mălăescu Cătălin din Batalionul 198 Sprijin Logistic.
La categoria soldaţi gradaţi profesionişti, câştigător a fost ocupat de către fruntasul Durjuncă Alex din Batalionul 335 Artilerie.
Clasamentul pe unități s-a prezentat astfel:
Locul I – Batalionul 151 Infanterie Iași
Locul al II-lea – Batalionul 198 Sprijin Logistic Iași
Locul al III-lea – Batalionul 335 Artilerie Botoșani

Premierea câștigătorilor a fost făcută de către locțiitorul comandantului Brigăzii 15 Mecanizată ,,Podu Înalt”, colonelul Ionel-Lucian Sandu.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *