Trist! Profesorul din Botoșani, care avea nevoie de sânge, a trecut la cele veșnice. „Ne este inima frântă și lacrimile ne joacă în ochi”

Veste tristă în învățământul botoșănean! Profesorul din Botoșani, care avea nevoie de sânge, a trecut la cele veșnice. Corneliu Drescanu, de la Școala Dumbrăvița din comuna Ibănești, s-a stins sâmbătă dimineață, la vârsta de 66 de ani.

Mult prea repede a plecat dintre noi, grăbindu-se spre Cancelaria din Cer, domnul învățător Corneliu Drescanu!! Un dascăl excepțional, un coleg sufletist, un intelectual rafinat, un orator de neegalat, un perfecționist în ce priveste organizarea actului didactic…..In orice imprejurare găsea cuvintele cele mai potrivite pe care noi, acum ,în aceste momente parcă nu le mai găsim! Ne este inima frânta și lacrimile ne joacă în ochi….Veți rămâne veșnic in inimile elevilor de ieri și de azi, veti rămâne candelă vie in suflete colegilor de la catedră!”, este mesajul unuia dintre cunoscuții acestuia.

Corneliu Drescanu a făcut infarct pe 14 octombrie și a suferit mai multe complicații, potrivit fiicei sale. A avut o infecție la plămâni, insuficiență renală și altele. Din păcate, organismul său a cedat, iar cadrul didactic atât de stimat se alătură cetei lui Dumnezeu din Ceruri.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *