Andrei Miron, un tânăr bucătar din Botoșani, este gata să își testeze abilitățile culinare la Arena Bucătarilor 2024. După 4 ani de experiență în bucătării alături de chefi inspiraționali, Andrei s-a perfecționat prin muncă și dedicare, experimentând mereu arome, texturi și combinații noi pentru a crea preparate inovatoare și delicioase.
Dorința lui de a împărtăși bucuria gătitului cu o audiență mai largă îl motivează să dea tot ce are mai bun în această competiție.
Alți doi bucătari din Botoșani sunt în această competiție: Violeta Achiței, Adam Filip și Mihai Leon.
Acest eveniment reunește cei mai buni bucătari din România și le oferă oportunitatea de a-și pune în valoare priceperea și măiestria în arta gătitului, în fața unui juriu internațional ai cărui membri sunt chefi din țările partenere Transgourmet. Creativitatea, eficiența și tehnicile de gătit își vor spune cuvântul în duelul pentru un loc pe podiumul gastronomiei românești.