Botoșănean evacuat cu poliția din casă. Și-a amenințat fosta soție

Ordin de protecție emis de polițiștii botoșăneni pentru un bărbat care și-a amenințat fosta soție. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au emis ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 40 de ani, din comuna Concești, pentru faptul că i-a adresat amenințări cu acte de violență fostei soții.

Ordinul de protecție a fost emis pe o perioadă de 5 zile, iar bărbatul a fost evacuat din domiciliu având mai multe obligații, printre care și aceea de a nu se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri, față de locuință și de fosta soție. În situația în care nu sunt respectate aceste obligații, se vor demara cercetări pentru infracțiunea de încalcare a ordinului de protecție, iar față de aceștia poate fi dispusă o măsură privativă de libertate”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *