O biserică din Botoșani aduce fericirea pe chipul copiilor nevoiași, de ziua lor de naștere. Ce este „cutia cu iubire”

O biserică din Botoșani aduce fericirea pe chipul copiilor nevoiași, de ziua lor de naștere. Parohia Pacea i-a unit pe enoriași pentru a face bine. În fiecare lună, mai mulți copii pe care nu îi sărbătorește nimeni, fie că provin din familii care nu își permit, fie nu are cine să îi felicite, au parte de petreceri frumoase cu tort, baloane și se bucură alături de alți copii, de ziua lor de naștere. Totul este posibil prin „cutia cu iubire”, unde cei care vor să aducă zâmbetul pe buze copiilor donează cât pot.

„Joi, 24 oct., la ora 17:00, la  spatiuld e joacă  Jolly House ( ce ne-a fost pus la dispozitie gratuit), ne dorim sa aducem bucurie celor 4 copii sarbatoriti luna aceasta ( momentan, posibil pana atunci sa se mai adauge vreun sarbatorit) , cu povesti impresionante de viata:  unul dintre copii nu a pasit niciodata intr-un spațiu de joacă, desi are 14 ani,  doi copii au fost susținuti sa se nasca, sa vadă lumina zilei, iar mama fetitei de 3 ani, a aflat ca este insarcinata cu aceasta, la inmormantarea fetitei cu dizabilitati, care avea tot 3 anisori si pe care a iubit-o nespus de mult. Atunci, multe persoane i-au spus sa renunte la sarcina, pentru ca vor fi șanse mari sa fie copilul tot cu dizabilitati, dar fetita este perfect sanatoasa, frumoasa si foarte isteață. Va rugam să ne fiți alături pentru a putea aduce zambete pe chipul acestor copilasi. Vor fi 3 fetițe de 3 ani, 8 ani si 14 ani si un băiețel de 8 ani”, este mesajul preotesei Anamaria Macuc.

Cum puteți ajuta

  • Câte un tortulet pentru fiecare sarbatorit ( va puteti alege ce copilas doriti dv) Update: Un tort pentru una din fetite va fi oferit de Jolly House.
  • 8 oizza, suc și sampnaie pentru copii, pentru aproximativ 16 copii
  • o mascotă, un animator
  • cifra aniversară balon, cifra aniversara lumanare ( 3, 8, 8, 10)
  • artificii, confetti
  • cadorui ( ce doriti si ce puteti dv)

„Tot joi, vom incerca, sa surprindem, de la distanta, un tanar de 17 ani, foarte cuminte și silitor, ce invata la un Seminar Teologic din Moldova, care ne demonstreaza ca fiecare copil este un dar si o binecuvantare, indiferent de încercările mari prin care trece mama în timpul sarcinii si-n primii ani din viata copilului. Dupa nori, dupa multe incercari, în viata unui om, apare și soarele… Pe el vrem sa-l surprindem ( prin cineva din zona) cu un tort, 6  pizza pentru toți colegii de clasa (vom trimite bani, pana joi, pentru a le cumpara din apropiere), suc și un cadou: haine L, incaltaminte nr 42. Cadoul il vom duce personal, sâmbătă. Cei care doriti sa-i bucurati pe sarbatoriti acestei luni, puteti lasa DARURILE DV la Casa ” Sf Irina” de la Biserica Pacea, PANA JOI la ora 13:00 ( este zilnic un voluntar in intervalul 9:00-16:30, nr telefon voluntar +40722179366 ). Pentru informatii suplimentare puteti da mesaj pe whatsapp la NR. DE TELEFON 0743326171 ( Ana Maria Macuc si o sa va contacteze apoi) sau puteti suna la NR DE TELEFON +40783050260 ( „Cutia cu iubire”). Va rugam sa scrieti pe pachete ” zi de nastere, F/ B si varsta””, spune preoteasa.

 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *