Un elev din Botoșani a cerut un ordin de protecție împotriva unui profesor după ce ar fi fost agresat. Vezi decizia instanței!

Elevul din Botoșani, care a reclamat că a fost agresat de profesorul de sport, a cerut ordin de protecție. Copilul de 12 ani, împreună cu părinții săi, au solicitat emiterea unui ordin de protecție, iar vineri instanța a luat decizia. Aceștia au respins cererea ca fiind neîntemeiată.

„Solutia pe scurt: Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecţie, formulată de reclamantul C. Niculai-Relu, pentru minorul C David-George, în contradictoriu cu pârâtul T. Cosmin, ca fiind neîntemeiată . Respinge cererea reclamantului de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Ia act că pârâtul nu a solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare. Cererea şi motivele de apel se vor depune la Judecătoria Săveni. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 18.10.2024, ora 15:00. Document: Hotarâre cameră consiliu  623/2024  18.10.2024”, este decizia instanței.

Reamintim că un elev de 12 ani a ajuns la spital cu o lovitură la cap după ce ar fi fost lovit de  profesorul de educaţie fizică şi sport. Incidentul s-ar fi petrecut în sala de sport a şcolii Gimnaziale Nr. 1, acolo unde elevii jucau handbal. Băiatul de 12 ani tocmai ce se pregătea să dea o pasă, numai că din neatenţie, băiatul a aruncat greşit. Acela ar fi fost momentul în care profesorul de sport, care îi este şi diriginte, s-ar fi înfuriat.

„La un moment dat, a fost lovit de domnul de educaţie fizică, pe obrazul stâng. O lovitură mai puternică. Moment în care băiatului i-au căzut ochelarii pe jos. S-a aplecat să ia ochelarii, iar atunci când s-a ridicat profesorul de sport i-a mai aplicat o palmă grea la cap”, a declarat, pentru Observatornews.ro,  tatăl copilului.

Părinţii au depus o plângere pe numele dascălului așa că oamenii legii au început o anchetă în acest caz.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *