Mașină urmărită de un echipaj de poliție pe o distanță de doi kilometri. Motivul pentru care șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor botoșăneni

Un șofer a pus poliția pe urme după ce nu a oprit la semnal. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe D.N. 29, au observat un autoturism care se deplasa haotic pe D.N. 29. Polițiștii au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase, somând conducătorul auto să oprească autoturismul.

Întrucât acesta și-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea sa, pe o distanță de aproximativ doi kilometri, când a fost forțat să oprească pe marginea părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat, de 35 de ani, din orașul Săveni, precum și faptul că acesta se afla sub influența alcoolului, 0,52 mg/l în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recolatrea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 Urmareste-ne pe Google News

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *