Reacția lui Liviu Ciobotariu, după ce a încurcat-o pe Universitatea Craiova în Bănie!

FC Botoșani a remizat în deplasare, cu Universitatea Craiova, scor 0-0, în etapa cu numărul 13 din SuperLiga României. După ce în etapa precedentă a învins-o pe Rapid, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a obținut un nou rezultat pozitiv, având în vedere că Universitatea Craiova ocupă poziția secundă.

Astfel, FC Botoșani a adunat 12 puncte și a părăsit ultima poziție, ocupată acum de Unirea Slobozia.

Liviu Ciobotariu, după egalul din Bănie: ”Toată echipa a depus un efort uriaș, a alergat. Nu e ușor să joci împotriva unei echipe precum Craiova”

La finalul partidei, antrenorul moldovenilor nu a putut să nu-și laude elevii pentru efortul depus, întrucât au făcut față unor jucători mult mai valoroși. Liviu Ciobotariu a ținut să-l laude pe Eduard Florescu, care a creat pericol în faza de atac, dar a făcut și faza defensivă extrem de bine.

”În mare parte, jucătorii au demonstrat, s-au apărat, au respectat indicațiile, ceea ce am lucrat la antrenamente. Păcat că n-am profitat de contraatacuri. Nu cred că era echitabil, și Universitatea Craiova a avut șanse importante.

Important este că băieții au luptat pentru acest punct, este un punct important. Mă bucură faptul că nu am primit gol, este al doilea meci consecutiv. Am reglat acest aspect, pentru moment. Echipa s-a mișcat bine, în special pe fază defensivă.

Toată echipa a depus un efort uriaș, a alergat. Nu e ușor să joci împotriva unei echipe precum Craiova, care are jucători tehnici pe fază de atac, Mitriță, Baiaram.

Florescu este un jucător care pasează foarte bine, face foarte bine faza defensivă. Ne-am apărat jos, nu am vrut să le dăm spații. Era greu pentru el să ajungă în terenul advers, dar a avut inspirație astăzi”, a declarat Liviu Ciobotariu, potrivit DigiSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *