Lucrări pe o stradă intens circulată din municipiul Botoșani. Primarul Cosmin Andrei: Luni vom turna primul strat de asfalt și vă recomand să evitați această zonă

Strada Ocolitor Pacea din muicipiul Botoșani a intrat în reabilitare. Anunțul a fost făcut, sâmbătă, de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a declarat că luni se va turna primul strat de asfalt, între strada Manolești Deal și strada Cornișa.

Edilul spune că în zonă va fi rezolvată și problema inundațiior.

Chiar dacă este sâmbătă, suntem cu lucrările în plină desfășurare aici, pe strada Pacea Ocolitor, așa cum mi-ați cerut în nenumărate rânduri. Până acum am lucrat la partea de reabilitare a trotuarelor, dar am finalizat această etapă și acum frezăm asflatul de pe partea carosabilă, pentru a turna un strat nou. Luni vom turna primul strat de asfat pe tronsonul cuprins între strada Manolești Deal și strada Cornișa și vă recomand să evitați această zonă și, de asemenea, ne-am propus să rezolvăm problema cu apele care erau colectate aici, la Modern Calor, pentru a scăpa de inundații”, a declarat Cosmin Andrei.

 Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *