Șofer portughez, oprit de un echipaj de poliție pe strada Calea Națională din Botoșani. Surpriza pe care au avut-o oamenii legii!

Polițiștii din cadrul biroului Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism, condus de un tânăr, de 32 de ani, cetățean portughez, care a schimbat direcția de deplasare, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de mers.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a săvârșirii unei infracți la regimul circulației pe drumurile publice. Mai mult decât atât, în urma testării cu apartul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Totodată, conducătorul auto a fost sancțiionat contravențional cu amendă în cuantum de 2145 de lei, pentru faptul că a încălcat marcajul longitudinal continuu, nu avea documentele obligatorii prevăzute de lege asupra sa și nu avea efectuată inspecția tehnică periodică a autoturimului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliție Județean.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *