Pregătiri pentru sezonul rece. Ce spune prefectul de Botoșani despre contractele de deszăpezire

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, speră ca drumarii să încheie contractele de deszăpezire pentru această iarnă până la data de 25 noiembrie.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că la drumurile județene are loc la această dată procedura de evaluare a ofertei financiare, în timp ce la drumurile naționale contractul de deszăpezire este valabil până la sfârșitul anului 2024.

”Cel mai important este asigurarea încheierii contractului de deszăpezire în timp util. Pentru ceea ce presupune drumurile județene, suntem în procedura de evaluare a ofertei financiare, iar asta însemnă că undeva, la mijlocul lunii noiembrie, avem contractele încheiate. La drumurile naționale, ei au un contract cadru care este valabil până la 31 decembrie 2024, deci au tot timpul necesar pentru evaluarea ofertelor și încheierea contractelor pentru sezonul rece din 2024. Din discuția cu cei de la drumurile județene, înainte de semnarea contractelor se va face inclusiv o evaluare în teren a ceea ce înseamnă oferta tehnică, cea referitoare la localitatea și regimul utilajelor de deszăpezire care vor fi folosite în județul Botoșani”, a declarat Dan Nechifor.

Instituția Prefectului va transmite la București o situație privind stadiul contractelor de deszăpezire până la data de 25 noiembrie.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *