FOTO & VIDEO Premieră la aniversarea a 30 de ani de existență AutoPadova! Au fost prezentate cele mai noi modele Iveco

În premieră, la 30 de ani de existență a AutoPadova- Romil Iași, au fost prezentate noile modele Iveco, la sediul din Iași, Șos. Iași-Lețcani DN 28 km 61. AutoPadova este lider de piață în vânzarea de vehicule comerciale din gama Iveco.

Scopul acestui eveniment este în primul rând sărbătorirea a 30 de ani de existență a grupului Romil- Romil Group. Grupul Romil este un grup multimarcă, atât pe utilitare, camioane, cât și autoturisme, SUV-uri și așa mai departe. Pe parte de autoutilitare, avem separata gama Iveco, avem la colegii de la Fiat, Fiat Ducato și alte autoutilitare de marfă. La camioane, avem de la 7.5 în sus, inclusiv gama de șantier, betoniere, basculante, la autoutilitare avem de la gama de 3,5 până la 7, 2 tone”, a declarat Vlad Lia, director de produs.

Noua gamă Iveco Daily introduce pachete de siguranță pentru pietoni și respectă normele de poluare impuse de Uniunea Europeană (UE). Modelele sunt perfecte pentru orașe, în special. Noul Iveco Daily, recunoscut pentru versatilitatea și eficiența sa, vine echipat cu un bord digital complet, sisteme avansate de asistență pentru șofer și un design ergonomic care prioritizează confortul și funcționalitatea. Este conceput pentru a face față celor mai dificile misiuni de transport și pentru a sprijini productivitatea afacerilor prin conectivitate avansată și o experiență de condus superioară.

Avem gama de Iveco Daily, care este proaspăt lansată, să spune așa reconfigurată, în funcție de solicitarea UE care au introdus niște norme suplimentare la tot ce înseamnă  autoutilitare și nu numai, în general pachete de siguranță pentru pietoni. Asta înseamnă asistență la trecerile de pietoni, asistență la frânare, senzori din jur-împrejurul mașinii care au devenit obligatorii, minim senzori de parcare spate, dacă nu cameră de luat vederi spate, toate acestea pentru o mai bună protecție a pietonilor. Bineînțeles, mașinile Iveco cel puțin, respectă ultimele norme de poluare impuse de UE. Mai nou, Iveco, ca și alți producători europeni și nu numai, am dezvoltat mașini electrice pentru transport marfă. Sunt extraordinar de bune pentru distribuție urbană, pentru centrul orașelor, pentru poluare mai mică în orașe”, a declarat Vlad Lia, director de produs.

Pe de altă parte, Iveco S-Way aduce inovații importante în ceea ce privește reducerea consumului de combustibil, cu o îmbunătățire de până la 10%, datorită aerodinamicii optimizate și noilor soluții de motorizare. Modelul este echipat cu sisteme de siguranță de ultimă generație și un interior complet redesenat, oferind o experiență premium pentru șoferi.

(Apostol Radu- product manager Iveco România)

Iveco România își continuă angajamentul față de inovare și excelență, fiind un partener de încredere pentru companiile care caută soluții de mobilitate eficiente și sustenabile. Printr-un portofoliu diversificat care include modelele Daily, eDaily, și gama de vehicule medii și grele precum Eurocargo, Iveco S-way, Iveco X-way și Iveco T-way urmașul legendarului Trakker,  Iveco își reafirmă dedicarea de a oferi soluții adaptate pentru fiecare sector industrial din România.

(Piftor Constantin, director marketing Autopadova, parte a Romil Grup)

Iveco este marca Iveco Group N.V. (EXM: IVG) care proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule comerciale ușoare, medii și grele, camioane off-road și vehicule potrivite pentru orice tip de caroserie. Aceasta își inovează și își extinde constant portofoliul de produse pentru a oferi fiecărui client vehiculul care se potrivește exact misiunii sale. Oferta sa completă este concepută în jurul nevoilor șoferului pentru a oferi o experiență excelentă, cu accent pe siguranță și confort. O gamă largă de servicii digitale avansate, bazate pe conectivitate, dezvoltate pentru a ajuta proprietarii de flote să își administreze eficient flota, consolidează soluția completă de transport a Iveco.

Iveco își urmărește strategia de decarbonizare printr-o abordare multienergetică care include dezvoltarea în continuare a bio-metanului, a bateriilor electrice și a tehnologiilor cu celule de combustibil.

Iveco operează 7 uzine de producție și 8 centre de cercetare și dezvoltare. Se bazează pe 3 500 de puncte de vânzare și service în peste 160 de țări, care garantează asistență tehnică pentru vehiculele Iveco.

Iveco conduce pe drumul schimbării, alimentând transformarea industriei transporturilor, propulsată de ambiția de a fi cel mai de încredere partener și jucător de linie completă pentru clienții săi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *