Incident mai puțin obișnuit! Un șofer din Botoșani, pus să dea explicații la poliție, după ce o pasageră din autobuz a căzut între scaune, la o frână

Un șofer din Botoșani, pus să dea explicații la poliție, după ce o pasageră din autobuz a căzut între scaune, la o frână. Incidentul mai puțin obișnuit a avut loc miercuri, când șoferul de 65 de ani, Laurențiu H., conducea un autobuz pe ruta Botoșani- Cluj Napoca, având 12 călători.

Când a ajuns pe bd. Bucovina în orașul Gura Humorului, în apropirea intersecției semaforizată cu str. Vasile Alecsandri, conducătorul autobuzului a frânat pentru reducerea vitezei, iar o pasageră din autobuz, o femeie de 67 de ani, din județul Suceava, a căzut pe culoar între scaunele autobuzului, lovindu-se ușor în zona spatelui.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la Spitalul Orășenesc Gura Humorului unde a fost diagnosticată cu „contuzie coloană lombară” fiind externată. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit acestora, vinovat de producerea evenimentului rutier este chiar femeia din Gura Humorului, care nu a respectat obligația pasagerilor de a sta așezată și de a purta centura de siguranță în timpul mersului pâna la oprirea autobuzului în stație.

 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *