Rețeaua de canalizare se extinde la periferia municipiului Botoșani. Vor beneficia de ea sute de proprietari de case din zona Lebăda

Rețeaua de canalizare va fi extinsă la periferia municipiului Botoșani, de ea urmând să beneficieze sute de proprietari de case din zona Lebăda. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană” Botoșani a încheiat un contract cu o firmă de construcții pentru servicii de proiectare tehnică, asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor și execuția lucrărilor pentru obiectivul “Extindere reţea de canalizare în zona Lebăda (Municipiul Botoșani) și sat Curtești (comuna Curtești)”.

„Extinderea sistemului de canalizare in zona Lebada si sat Curtesti, Judetul Botosani, constituie elemente de bază pentru comunitatea din zonă. Acestea sunt necesare pentru a asigura condiții de sănătate, protecția mediului, și, în general, condiții optime de trai, constituind totodata premisele pentru dezvoltarea unei economii competitive în zonă”, susțin reprezentanții Zonei Metropolitane.

Valoarea lucrărilor este de 7.841.923 lei.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *