O tânără de 15 a fost găsită moartă în casă de 2 colege. Ar fi încercat o provocare de pe TikTok

Mulți tineri își petrec majoritatea timpului pe rețelele de socializare, dar mai ales pe TikTok. O tragedie trage un semnal de alarmă serios pentru părinți! Ștefania a fost găsită fără suflare la vârsta de 15 ani, în comuna Dor Mărunt din județul Călărași. Fata ar fi chiar nepoata primarului de acolo, iar nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, mai ales pentru că avea rezultate foarte bune la școală. Ba chiar mai mult, apropiații au dezvăluit că a fost și olimpică.

Cei ce au făcut descoperirea au sunat de urgență la 112 și au alertat autoritățile. Oamenii legii au intervenit de urgență la fața locului pentru a se constata despre ce este vorba. În aceste momente se face o anchetă pe rețelele de socializare pentru a vedea ce activitate avea adolescenta în mediul online.

Potrivit primelor informații, tânăra și-ar fi pus capăt zilelor, însă momentan este doar o presupunere. Sursele calarasipress.ro precizează că se crede că ea ar fi luat această decizie pentru că se afla singură în casă în momentul tragediei. Ceea ce șochează și mai tare este faptul că adolescenta ar fi vorbit în ultima vreme despre sinucidere, potrivit stirileprotv.ro.

Oamenii legii se ocupă în continuare de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum și-a găsit adolescenta de 14 ani sfârșitul, dar și despre ce provocare este vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *