Doi dintre tinerii care s-au bătut cu furci și topoare într-o localitate din Botoșani, reținuți pentru cinci infracțiuni

Doi dintre tinerii care s-au bătut ca în Vestul Sălbatic au fost reținuți pentru cinci infracțiuni.  La data de 14 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri, de 26 și 27 de ani, din comuna Ungureni, bănuiți de omiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și violare de domiciliu.

Din cercetările efectuate până în acest moment a reieșit faptul că aceștia, împreună cu încă patru  tineri, cu vârstele cuprinse între 23 și 28 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, s-ar fi agresat reciproc, în drumul public din localitate, folosind obiecte din lemn și spray paralizant, prilej cu care și-au provocat leziuni fizice.

Un bărbat de 76 de ani, a intervenit pentru aplanarea conflictului, împrejurare în care a fost agresat de unul dintre tineri, provocându-i leziuni fizice.

La eveniment au fost direcționate mai multe echipaje de poliție formate din polițiști de ordine publică și cei de la acțiuni speciale, conflictul fiind aplanat. În urma evenimentului, toate persoanele implicate au fost preluate de echipajele mediclae solicitate să intervină, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

”Ulterior, polițiștii au emis patru ordine de protecție provizorie, la solicitarea persoanelor implicate, prin care cei doi tineri, față de care a fost dispusă măsura reținerii sunt obligați să păstreze o distanță de minim 150 de metri. Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptelor, transmit printr-un comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *