Primarul municipiului Botoșani nu renunță la mutarea romilor din Centrul Vechi: Mă voi lupta în continuare

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, nu renunță la mutarea romilor din Centrul Vechi. Acesta a declarat, luni, după depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare, că își dorește un consens politic, pentru că atunci când au fost conduceri diferite au fost scandaluri și disensiuni.

Edilul municipiului a dat drept exemplu blocajul avut la reabilitarea Teatrului ”Mihai Eminescu”, dar și piedicile puse în mutarea romilor din Centrul Vechi.

La începutul campaniei am avut un blocaj în ceea ce privește reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu, fondurile primăriei fiind blocate. Am rezolvat acest lucru și l-am făcut în echipă. Al doilea blocaj la care aș face referire, și este un exemplu zilele acestea, îl reprezintă faptul că un contracandidat din partea PNL îi reprezintă pe cei din Centrul Vechi, pe care noi cu toții îi dorim să plece de acolo. În instanță este avocatul unui cetățean, care este executat silit. Poate îl reprezintă Pro Bono, poate dorește să câștige acest proces. Înțeleg că toată lumea are dreptul la apărare, sunt de acord cu acest lucru, dar tocmai un candidat pentru o funcție în Parlamentul României să reprezinte un cetățean pentru un subiect pe care îl cunoașteți cu toții și pentru care mă voi lupta în continuare!”, a declarat Cosmin Andrei.

Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “Primarul municipiului Botoșani nu renunță la mutarea romilor din Centrul Vechi: Mă voi lupta în continuare

  1. Si eu vreau ca primarul sa plece din functie, dar asta nu inseamna ca nu trebuie reprezentat in instanta de un avocat profesionist, in dosarul de coruptie in care este acuzat! Daca vrei sa scapi de romii din centru vechi, muta toate institutiile de forta (jandarmerie, politie, politie locala) acolo si cu aceasta ocazie revitalizezi aceasta zona… Ce e asa greu?

    1. Mai intai e nevoie de educatie.
      Daca te-ai nascut in mileniul III si te comporti ca in Evul Mediu, inseamna ca este un esec al autoritatilor locale si judetene, cu atributii de educare si incluziune sociala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *