Bătaie ca în Vestul Sălbatic, cu furci și topoare, într-o localitate din Botoșani, de sărbătoarea Sfintei Cuvioasa Parascheva. Patru persoane au ajuns la spital

foto arhiva

Bătaie ca în Vestul Sălbatic, cu furci și topoare, într-o localitate din Botoșani, chiar de sărbătoarea Sfintei Cuvioasa Parascheva. Scena s-a produs pe un drum public din Ungureni, unde două grupuri de tineri s-au încăierat din cauza unei fete. Un bătrân care a încercat să aplaneze conflictul, a fost bătut și el.

A fost nevoie de intervenția trupelor speciale.

”Am fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe drumul public, din comuna Ungureni, are loc un scandal intre mai multe persoane, acestea folosind obiecte contondente. La fața locului au fost direcâionate mai multe echipaje de poliție, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, conflictul fiind aplanat. Ulterior, a fost stabilită identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre șase persoane, cu varstele cuprinse intre 23 ți 76 de ani”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Patru dintre acestea au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital. De asemenea, in timpul conflictului, au fost distruse geamurile laterale a două autoturisme, care erau parcate in apropiere.

In continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *