FOTO Elisabeta Lipă, candidatul PSD Botoșani la Camera Deputaților: Aici eu mă simt acasă. De fiecare dată mi-am reprezentat țara, satul Cândești cu toloaca mea natală

Președintele Agenției Naționale pentru Sport, multipla campioană Elisabeta Lipă, care se află pe lista PSD Botoșani  pe primul loc la Camera Deputaților, a fost prezentă, astăzi, la Botoșani, la depunerea dosarelor de candidatură la Biroul Electoral Județean.

Aceasta a declarat că după 20 de ani de la retragerea din activitatea competițională răspunde unei noi provocări  și că nu vrea să mai audă că Botoșani este cel mai sărac județ din țară.

Am puține emoții, pentru că m-am întors în timp.  La 20 de ani după ce m-am retras din activitatea competițională, răspund unei noi mari provocări. Dar acum 24 de ani, în această sală, unde am stat puțin până ce s-au depus dosarele, am devenit cetățean de onoare al orașului Botoșani. De ce Botoșani? Pentru că aici eu mă simt acasă. Aici am făcut Liceul Mihai Eminescu din Botoșani, am stat în cămin la Liceul Laurian, am luat drumul Bucureștiului la o vârstă destul de fragedă, 16 ani, și de fiecare dată mi-am reprezentat țara, satul Cândești cu toloaca mea natală și revin acasă de fiecare dată cu plăcere. Din păcate, tatăl meu a decedat, dar mama trăiește și de câte ori vrea să vină acasă o aduc și retrăiesc momentele copilăriei. Județul Botoșani este un județ extraordinar de frumos. Și eu am făcut acest pas pentru că nu mai vreau să aud că este cel mai sărac județ din țară. Și mă bucur că am nimerit într-o echipă atât de frumoasă pentru că și doamna președinte (nr. Doina Federovici) și domnul ministru (nr.Marcel Ciolacu) au demonstrat că sunt oameni capabili să facă lucruri bune pentru județul Botoșani. Eu aș vrea să mulțumesc și tuturor primarilor pentru că au avut încredere în mine și mi-au dat votul lor, iar pentru mine încrederea înseamnă lege. Sunt un om al faptelor și nu al vorbelor. (…) Culorile roșu-alb sunt la sufletul meu, pentru că am reprezentat ca președinte și ca sportivă clubul Dinamo, dar culoarea roșie o reprezint din anul 2020, când am intrat în PSD. (…)  Vreau să las ceva în urmă , așa cum am lăsat de fiecare dată pe unde am fost. Consider că Botoșaniul are atât de mulți oameni talentați și poate unii dintre ei nu au fost puși în valoare și foarte mulți au pus Botoșaniul pe o hartă, unde nici nu ne-am așteptat să o vedem”, a declarat Elisabeta Lipă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *