Percheziții în municipiul Botoșani, dar și într-o comună din județ. Au fost verificate case, mașini, dar și societăți

Șase percheziții au avut loc, joi, 10 octombrie, pe raza orașului Siret din județul Suceava, dar și pe raza municipiului Botoșani și în comuna Vârfu Câmpului. Au fost verificate imobile și puncte de lucru ale unor entități economice aparținând unor persoane bănuite de trafic cu produse accizabile.

Au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 3.140 bucăti țigarete, în valoare de cca. 2700 lei dar și alte bunuri de interes pentru cauză. Pentru două persoane s-au luat măsuri preventive, iar altele două au fost puse sub control judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit anchetatorilor, în perioada aprilie-octombrie 2024 au fost întreprinse activități de urmărire penală complexe prin care a fost monitorizată și documentată activitatea infracțională a mai multor persoane implicate în contrabanda cu țigarete și alcool netimbrate, fiind confiscate în acest interval de timp peste 104.000 buc. țigarete și peste 800 litri alcool.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de contrabandă și deținere înafara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a peste 40 litri alcool etilic.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *