Trei jucători de la FC Botoșani incluși în echipa etapei a 12-a, a Ligii Profesioniste de Fotbal

Victoria FC Botoșani în fața Rapidului, recunoscută și în statistici. Trei jucători din echipa antrenată de Liviu Ciobotariu au fost incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa etapei a 12-a. Este vorba de fundașul central, Rijad Sadiku, mijlocașul Aldair Ferreira și atacantul Adrian Chică-Roșă.

FC Botoșani a obținut, duminică seară, o victorie uriașă pe teren propriu cu Rapid București, în etapa a 12-a a Superligii. Echipa lui Liviu Ciobotariu a părăsit ultima poziție a clasamentului, după ce a trecut cu 2-0 (0-0) de giuleșteni.

După o primă repriză modestă, Chică-Roșă a deschis scorul în minutul 52, iar Aldair a stabilit scorul final în minutul 90.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani a acumulat 11 puncte și urcă o poziție în clasament, ajungând pe 15. Formația botoșăneană are un punct mai mult decât Gloria Buzău, care e pe ultima poziție, și unul mai puțin decât Unirea Slobozia, care este pe locul 14.

 

Urmareste-ne pe Google News

FOTO Descoperire extraordinară făcută la Botoșani! Doi tineri au găsit o comoară într-o pădure din județ. Valoarea este uriașă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *