FOTO Mai multe persoane s-au luat la bătaie în Centrul Istoric. Au intervenit polițiștii

Mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică, în Centrul Istoric al municipiului Botoșani, fiind nevoie de intervenția polițiștilor locali. Polițistul local ce se afla de serviciu în Dispecerat a observat pe una dintre camerele de supraveghere instalate în zonă o încăierare între mai multe persoane de etnie romă.

Imediat, a sesizat patrula de ordine și liniște publică a Poliției Locale din zona de responsabilitate, care a intervenit și a aplicat 3 sancțiuni contravenționale cu amendă în cuantum total de 1.000 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

„Alte 8 sancțiuni contravenționale, cu amendă în cuantum total de 2000 lei, au fost aplicate de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică pe parcursul celor 3 zile de weekend, în Centrul Istoric al municipiului, pentru următoarele fapte: participarea la scandal ori adresarea de cuvinte și expresii jignitoare trecătorilor stârnind indignarea acestora, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice”, precizează reprezentanții Poliției Locale.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *