Anchetă dispusă de conducerea Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, după ce un pacient s-a sinucis în salon

Conducerea Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani a dispus o anchetă, după ce un bolnav și-a luat viața chiar în salonul unde era internat, respectiv la Secția Psihiatrie.

Ancheta va avea în vedere respectarea procedurilor de către personal. Incidentul șocant a avut loc în noaptea de duminică spre luni, când un pacient de 68 de ani, din Frumușica, și-a tăiat venele cu capacul unei cutii de pate.

”In cursul zilei de 7 octombrie, în jurul orei 1:20 s-a produs un eveniment santinela in cadrul Sectiei psihiatrie post-cură toxicodependențe, soldat cu decesul unui pacient, în vârstă de 68 de ani. In cursul zilei de astazi, prin decizia managerul Spitalului Judetean, a fost constituită o comisie care va cerceta circumstanțele producerii decesului pacientului și va înainta concluziile anchetei în cel mai scurt timp. Evenimentul a fost raportat la Poliție și la Autoritatea Națională de Management a Calității în Sănătate, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

 

Șocant! Un bolnav internat pe o secție a Spitalului Județean Botoșani s-a sinucis în salon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *