PSD Botoșani îi îndeamnă pe botoșăneni să voteze un președinte care unește, nu unul care dezbină cum au făcut Băsescu și Iohannis

PSD Botoșani anunță că peste 45.000 de botoșăneni au semnat pe listele de susținători depuse sâmbătă la Biroul Electoral Central alături de candidatura premierului Marcel Ciolacu la funcția de Președinte al României. Principalele motive indicate de botoșăneni pentru susținerea lui Marcel Ciolacu au fost legate creșterea veniturilor și de demararea unor proiecte regionale sau locale.

„Când am strâns semnăturile am cules și opiniile botoșănenilor. Cei mai mulți au spus că îl susțin pe Marcel Ciolacu pentru că a luat măsuri pentru creșterea veniturilor lor, pentru creșterea pensiilor în urma recalculării, dar și pentru că a demarat proiecte majore pentru Moldova și pentru regiunea noastră, respectiv Autostrada Moldovei sau Spitalul Regional de la Iași. Alții, mai ales din municipiul Botoșani, au spus că semnează pentru Marcel Ciolacu pentru că a aprobat proiecte de interes local. De exemplu, mulți microbiști îl susțin pentru că a aprobat construcția unui nou stadion municipal în Botoșani. Alții pentru că a aprobat drumul expres Botoșani-Suceava sau pentru că a asigurat finanțarea pentru finalizarea Teatrului Mihai Eminescu”, a declarat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

Pe de altă parte, PSD Botoșani precizează că Marcel Ciolacu se diferențiază de toți ceilalți candidați prin faptul că propune consens social și depășirea aspectelor care au divizat societatea românească.

„Am urmărit discursurile candidaților la depunerea candidaturilor. Cu excepția lui Marcel Ciolacu, toți ceilalți s-au lăudat cât de buni sunt ei și cât de răi sunt ceilalți. Același discurs despre dezbinare, despre împărțirea românilor în tabere adverse, între votanții lor și votanții celorlalte partide. Toți ceilalți au vorbit despre acapararea întregii puteri, de către tabăra lor, la fel ca ultimii doi președinți ai României. Marcel Ciolacu a fost singurul care a vorbit despre împărțirea puterii și care s-a adresat tuturor românilor, arătând că, indiferent de opțiunile lor politice, toți își doresc ca România să fie unită, puternică și respectată. Este singurul candidat care a vorbit despre un plan pentru România. Deci îi îndemn și eu pe botoșăneni ca de această dată să voteze un președinte care unește societatea, nu un președinte care o dezbină cum au făcut Băsescu și Iohannis”, a susținut președintele executiv al PSD Botoșani, Marius Budăi.

Sursa: comunicat de presă PSD Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *