Nova Apaserv anunță întreruperea apei în mai multe localități. A apărut o avarie cauzată de muncitorii unei firme de construcții

Societatea comercială Nova Apaserv S.A. Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 04 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar până în acest moment alimentarea zonelor afectate a fost  asigurată din rezervoare.

Această avarie a fost cauzată de lucrările efectuate de către antreprenorul care desfășoară intervenții în Parcul de Agrement de pe Versantul Pacea (beneficiar Primăria Municipiului Botoșani).

Ca urmare a acestei avarii și a golirii rezervoarelor, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către consumatorii din localitățile Curtești, Hudum și Mănăstirea Doamnei, de astăzi, 06 octombrie, orele 12:00.

În momentul de față, se estimează că lucrările de reparații vor fi finalizate în cursul zilei de mâine, 07 octombrie 2024, urmând ca furnizarea apei potabile să fie reluată treptat în zonele afectate, începând cu orele 12:00.

Nova Apaserv își cere scuze pentru disconfortul creat și mulțumim utilizatorilor afectați pentru înțelegere.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *