VIDEO Tânără de 18 ani înjunghiată sub ochii fraților săi. Un botoșănean face apel pentru ajutorarea familiei. „Fata cea mică, până am ajuns eu, i-a ținut mâna la gât”

O tânără de 18 ani din Bacău a fost omorâtă de un vecin, care a intrat în casa ei. Bărbatul a cerut un foc, după ce a fost refuzat,  a atacat-o cu un obiect ascuțit. Fata a ajuns la spital în stare critică, dar medicii nu au reușit să o salveze. Nenorocirea s-a petrecut chiar sub ochii fraților fetei, gemeni, de nouă ani.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost ulterior găsit și internat, existând suspiciuni că ar avea probleme psihice. Autoritățile au deschis un dosar penal și au demarat anchete pentru a clarifica circumstanțele incidentului.

Andrei Lucaci, un tânăr din Botoșani, care s-a stabilit la Bacău, cunoscând situația familiei victimei, a decis să îi ajute pe membrii acesteia.

Fata cea mică, până am ajuns eu, i-a ținut mâna la gât, vedea că nu are forță, că sângele țâșnea prea tare și ea când fugea la sora ei, când fugea aici în stradă. Când am ajuns eu, eu i-am trimis și m-am ocupat eu. Țipa după ajutor”, a povestit botoșăneanul.

Acum, acesta vrea să ajute familia.

„Situație tragică joi ora 16.00 la vecinii colegilor noștri de lângă Podiș. Ascultați povestea. Copiii lor vin la Școala noastră. Pt ajutor puteți trimite la mine momentan pe revolut orice sumă. Specificați donație… 0755340820 BCR. Lucaci Andrei RO48 RNCB 0026 0851 6752 0001”, este mesajul botoșăneanului.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *