Încă un om de afaceri din Botoşani a demisionat din PNL. A avut şi funcţie în partid

Încă un om de afaceri din Botoşani a demisionat din Partidul Naţional Liberal (PNL). Este vorba de omul de afaceri Ştefan Silion, care a renunţat, vineri, la calitatea de membru al partidului, după ce în urmă cu o lună a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PNL.

Mesajul transmis de Silion pe grupul de Whats App al PNL Botoșani:

„Domnule secretar al Organizației Municipale Botoșani a PNL,

În atenția doamnei președinte Sânziana Secrieru,

Vă rog să luați act de demisia mea din calitatea de membru a PNL”

Ștefan Silion a luat, în luna septembrie, decizia de a demisiona din PNL după ce fostul său coleg de partid, Cristian Alexuc, a trecut printr-o experiență dramatică în familie, iar organizația politică din care face parte nu l-a susținut.

Silion a precizat că se aștepta ca PNL „să arate empatie, solidaritate și să ia atitudine față de cei responsabili”.

„Cu tristețe și dezamăgire doresc să vă informez că am luat decizia de a demisiona din funcția de prim-vicepreședinte pe care o dețin în Biroul Permanent Local. Această decizie nu a fost deloc ușoară, însă a fost determinată de situația nefericită prin care a trecut un fost coleg din PNL, al cărui fiu a fost victima unei agresiuni în Centrul Vechi. În fața unei asemenea tragedii, m-aș fi așteptat ca partidul nostru să arate empatie, solidaritate și să ia atitudine față de cei responsabili. Din păcate, în loc de susținerea necesară, am văzut cum partidul continuă să-l sprijine pe șeful poliției, care, indirect, poartă o parte din responsabilitatea pentru această situație infracțională scăpată de sub control în orașul nostru. Cred cu tărie că siguranța cetățenilor ar trebui să fie o prioritate absolută pentru orice organizație politică, iar lipsa de acțiune în fața unor astfel de evenimente este inacceptabilă pentru mine. Din respect pentru valorile și principiile în care cred, am ajuns la concluzia că nu mai pot rămâne într-o organizație care nu rezonează cu aceste convingeri”, a anunțat, la momentul respectiv, Silion.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *