Ziua Educației marcată într-un mod inedit de femeile social-democrate din Botoșani

Organizația Județeană a Femeilor Social – Democrate (OFSD) a sărbătorit Ziua Educației printr-o serie de evenimente la care invitați principali au fost peste 300 de cadre didactice din județul Botoşani.

Astfel, au avut loc două întâlniri, la Darabani și în municipiul reședință de județ, moderate de inspectorul școlar Galia Hrimiuc și inspectorul școlar general adjunct Cristina Bălăucă.

Invitatul surpriză a fost secretarul de stat al Ministerului Educației, Florian Lixandru, care a reiterat angajamentele de la nivel central pentru susținerea educației de calitate prin proiecte certe pe diferite programe de finanțare.
Discuțiile s-au axat și pe alte paliere, printre care importanța finalizării actualelor investiții și atragerea de noi oportunități de finanțare în infrastructura școlară, eficientizarea sistemului de transport a elevilor, dotarea cu mobilier și echipamente a unităților de învățământ, o colaborare strânsă între cadre didactice și autorități sau implementarea unor strategii care să conducă la creșterea autorității și prestigiului profesiei, în întreaga societate.

De Ziua Educației și, în egală măsură, de Ziua Profesorului, social – democratele botoșănene sunt alături de toate cadrele didactice și aduc mulțumiri pentru munca imensă depusă în construirea sănătoasă și valoroasă a societății!
Fără educație și fără o societate educată, nu există nici viitor!
Dragi și onorați profesori, LA MULȚI ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *