Marius Șumudică, înainte de meciul cu FC Botoșani: Nu mă interesează că e ultima sau prima clasată, noi pregătim meciul să câștigăm

FOTO: GSP:ro

Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul de la Rapid, a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani.

În etapa cu numărul 12 a Superligii, Rapid merge în deplasare la FC Botoșani. Partida se va disputa pe data de 6 octombrie, de la ora 18:15.

Marius Șumudică, înainte de meci: „Șucu nu îmi spune mie fotbalistic ce să fac”

Marius Șumudică este de părere că o să fie un meci greu, chiar dacă FC Botoșani este ultima clasată. Antrenorul a afirmat că nu mai este loc de pași greșiți la Rapid.

Nu mă interesează că e ultima sau prima clasată, noi pregătim meciul să câștigăm, nu mă interesează că e ultima clasată. Nu mai puteam face pași greșiți. E un meci greu, o deplasare grea. Pe mine mă interesează ce face echipa mea, venim după un 0-0, datorită faptului că nu am primit gol, acum mă gândesc doar la victorie.

Vrem să fim cât mai aproape de primul obiectiv, adică play-off-ul. Sunt mulțumit de felul cum recepționeră jucătorii meci ce le spun. În momentul de față e o atmosferă bună, sper să câștigăm. M-am uitat la statistici și în momentul de față suntem pe locul 3 la deplasări, sper să obținem cât mai multe puncte.

Sunt jucători cu probleme medicale, dar o să vedem până la ora jocului. Săpunaru a făcut toate antrenamentele. Nu cred că voi mai face prea multe schimbări, vreau să formez o identitate a echipei. Hromada face parte din planurile mele pentru acest joc.

Nu vreau să îmi mai găsesc scuze, că am văzut că am fost criticat. Am fost vizitat de patron, de asta am întârziat, am un raport foarte bun cu dânsul, vorbim pe fiecare zi. Încercăm să ducem Rapidul unde îi este locul. Este un om cu care mi-aș dori să lucrez mereu, nu îmi spune mie fotbalistic ce să fac, nu se bagă să îmi spună cine să joace, tot să ai așa patron. Jucătorii muncesc zi de zi, o fac cum trebuie, ne-am antrenat la Mogoșoaia, pentru că domnul Șucu a băgat terenul în mentenanță. Este greu pentru toată lumea. Pentru mine nu există nici o scuză, îmi doresc să demonstrăm că suntem Rapid”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă, potrivit gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *