Vești bune despre Alexandru, polițistul din Botoșani rănit grav într-un accident. Gest impresionant al colegilor săi

Vești bune despre Alexandru, polițistul din Botoșani accidentat grav într-un accident. Polițistul în vârstă de 24 de ani a suferit un traumatism cranian sever pe 29 martie, după ce a fost lovit în plin de un șofer în trafic. Botoşăneanul tocmai făcuse semn unei mașini să oprească. Un șofer din spate a intrat însă în depășire și l-a izbit.

Alexandru a fost detubat, își mișcă mâinile și picioarele, recunoaște persoanele și atât familia, cât și colegii speră să-și revină cât de curând. 

Mai mult decât atât, colegii acestuia fac un gest impresionant pentru el, de care nu s-a știut până acum. Aceștia strâng bani și lună de lună donează câte 15.000 lei pentru a plăti tratamentul de recuperare al tânărului.

„La inițiativa conducerii inspectoratului, majoritatea colegilor donează în fiecare lună pentru tratamentul și pentru ceea ce are nevoie colegul nostru Alex Rățoi să meargă în continuare cu ceea ce i-au prescris medicii pentru ca el să se recupereze, iar în momentul acesta este internat la o clinică de recuperare. A evoluat în bine starea lui de sănătate. Recunoaște persoanele, își mișcă mâinile și picioarele, a deschis ochii, nu mai este intubat și dă semne că este pe drumul cel bun”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

 

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *