VIDEO Inuman! Un copil de trei ani din Botoșani a fost bătut de propria familie. Educătoarea a descoperit calvarul în care trăia micuțul

Un copil de trei ani din județul Botoșani a fost bătut chiar de cei care trebuiau să îl protejeze. Micuțul a ajuns cu răni la grădiniță, iar educatoarea a dat alarma, salvându-l pe bietul băiețel din familia agresivă din zona Dorohoiului. El locuia cu tatăl și bunica sa, după ce mama l-a abandonat.

Femeia a văzut că băiatul avea un comportament neobișnuit și a descoperit mai multe răni pe trupul său. Aceasta și-a dat seama că micuțul nu este bine și a cerut, marți, ajutorul celor de la Protecția Copilului, dar și al Poliției.

A fost identificat un minor, foarte mic, de grădiniță, de către cadrul didactic, care avea un comportament atipic și prezenta leziuni. A fost sesizată Protecția Copilului, o altă instituție cu un rol foarte important în astfel de cazuri, și apoi poliția. Iar din verificările acestor instituții s-a stabilit că minorul este într-un mediu nesigur, că a fost victimă a violenței în familie, a fost extras din mediul familial și insituționalizat în regim de urgență într-un centru de copii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Polițiștii fac cercetări pentru violență în familie.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *