Țeapă cu mașini! Un bărbat din Botoșani a înșelat mai multe persoane cu peste 100.000 de euro. Cum acționa individul

Mai multe persoane acuză că ar fi fost țepuite cu mașini aduse din străinătate. Un bărbat din Botoșani ar fi luat bani de la acestea, pentru a le aduce autoturisme din diferite țări ale Europei, dar nu le-a adus nici poză cu mașinile. Mai mult, deși s-au făcut nenumărate plângeri la poliție împotriva acestuia, individul este încă liber ca pasărea cerului și nu a dat niciun leu înapoi celor pe care i-a păgugit.

Printre persoanele care i-au căzut victime se numără bărbați din Botoșani, Suceava, Iași, dar și o societate din Bistrița. Dintre acestea, doar șapte au depus până acum plângere la Poliție.

„El aducea mașini din Spania,  ne arăta mașinile, îi dădeam banii și în 2- 3 săptămâni le aducea. Totul a fost bine aproximativ doi ani până când eu și alte persoane din Botoșani, Iași, Suceava și nu numai  am fost prejudiciați de diverse sume de bani cu promisiunea că ne aduce mașinile. Ne-a mințit și lungit aproximativ un an, timp în care nu a adus nicio mașină, invocând fel și fel de motive. M-am informat și am aflat că are datorii și în Spania, la Bistrița, la firma care transportă mașinile”, ne-a precizat una dintre victime.

Botoșăneanul a depus plângere la poliție, în decembrie 2022, pentru abuz de încredere și înșelăciune, dar de atunci și până acum nu s-a întâmplat nimic.

„Suma totală depășește cu mult 120 mii euro. El se plimbă fără jenă prin ora și ne râde în nas”, spune bărbatul.

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani sesizările sunt încă în lucru.

Șase au fost cu mine și au depus plângere. Restul încă mai speră să-și recupereze banii.  Sunt plângeri din decembrie 2022 și abia săptămâna trecută m-a chemat la Poliția economică la declarații, că ba a intrat în concediu agentul care s-a ocupat, că ba nu știu ce”, spune bărbatul.

Printre sumele cu care individul i-a păgubit pe oameni sunt: 7.000 euro, 6.500 euro, 11.500 euro, 4.500, două persoane cu 10.000 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *