Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean Botoșani: Vrem să punem Spitalul Mavromati pe această hartă în lumea medicală

Managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, Corneliu Prepeliță, își dorește să promoveze imaginea unității spitalicești, atât în țară, cât și în străinătate.

Prepeliță a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că va organiza Zilele Spitalului ”Mavromati” Botoșani, ocazie cu care se va desfășura și  o consfătuire stiințifică cu medici din centre universitare din țară.

Vom organiza Zilele Spitalului Mavromati, o manifestare științifică care va fi prezentă pe harta manifestărilor medicale din țară. Sper să și reușesc, iar prin organizare să fie o amploare a acestei manifestări ca să punem Spitalul Mavromati pe această hartă în lumea medicală. Vor fi comunicări științifice, medicale, cu participarea cadrelor didactice din cadrul universităților de medicină-farmacie”, a declarat Corneliu Prepeliță, care a adaugat că își dorește ca această manifestare să aibă în timp și un caracter internațional.

Urmareste-ne pe Google News

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *