Acțiune de amploare a polițiștilor la Dorohoi. Sute de persoane și mașini controlate

La data de 1 octombrie 2024, în intervalul orar 07:00-13:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, cu sprijinul celor din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi , nr. 5 Mihăileni și nr. 6 Pomârla, a polițiilor orășenești și a Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, pentru menționerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidetelor rutiere pe raza municipiului Dorohoi.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, au fost controlate 157 de autovehicule, au fost verificați 9 posesori de arme letale și 8 deținători de câini periculoși, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 80.000 de lei.

Dintre sancțiuni, 121 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, totodată fiind reținute 4 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *