Insolvență după insolvență! Două firme din Botoșani au intrat în insolvență la cererea Finanțelor Publice

Administrația Județeană a Finanțelor Publice din Botoșani a obținut insolvenţa a două societăți comerciale, din cauza datoriilor la stat. Tribunalul Botoșani a admis, luni, cererile de declanșare a procedurilor de insolvență în cazul societății comerciale Piviniuc SRL și a societății Bicu & Rareş Trans Company SRL.

Piviniuc SRL, administrată de Alexandru George Piviniuc. Firma, are obiect de activitate „Baruri si alte activitati de servire a bauturilor”. Ea a fost înființată în 2010 și are sediul social în orașul Ștefănești. Potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor Publice, Piviniuc SRL a avut, în 2022, o cifră de afaceri de 1,6 milioane de lei și un profit net de 245.000 de lei.

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de creditoarea DGRFP IAŞI- AJFP BOTOŞANI în contradictoriu cu debitoarea SC PIVINIUC SRL. În temeiul art. 72 alin. (6) rap. la art. 38 alin. (1) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, Deschide procedura generală de insolvenţă împotriva debitoarei SC PIVINIUC SRL. În temeiul art.73 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, Desemnează administrator judiciar provizoriu practicianul în insolvenţă CII IONICEANU MIHAELA, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din lege, cu un onorariu provizoriu în cuantum de 2.000 lei.

Cea de-a doua firmă intrată în insolvență este Bicu & Rareş Trans Company SRL, reprezentată de Vasile Popa. Ministerul Finanţelor Publice nu oferă informaţii despre această societate, nici despre profilul de activitate, nici despre cifră de afaceri, profit sau număr de angajaţi.

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de creditoarea DGRFP IAŞI- AJFP BOTOŞANI în contradictoriu cu debitoarea SC BICU&RARES TRANS COMPANY SRL. În temeiul art. 72 alin. (6) rap. la art. 38 alin. (1) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, Deschide procedura generală de insolvenţă împotriva debitoarei SC BICU&RARES TRANS COMPANY SRL. În temeiul art.73 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, Desemnează administrator judiciar provizoriu practicianul în insolvenţă GRINSOLV IPURL , care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din lege, cu un onorariu provizoriu în cuantum de 2.000 lei. 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *