IVECO și Eurospeed au deschis seria evenimentelor de lansare oficială a gamei Model Year 2024 în România, la Suceava

IVECO, în parteneriat cu dealerul Eurospeed, au organizat un eveniment dedicat prezentării celor mai noi vehicule, Model Year 2024. Evenimentul a avut loc în perioada 30 septembrie – 1 octombrie la sediul Eurospeed din Strada Humorului, Șcheia, Suceava, și a fost deschis publicului între orele 9:00 și 18:00.

Cu această ocazie, participanții au oportunitatea de a descoperi îndeaproape modelele IVECO Daily și IVECO S-Way și de a testa performanțele acestora prin sesiuni de test drive.

 „Astăzi marcăm primul eveniment din seria lansărilor oficiale pentru gama Model Year 2024 în România. Eurospeed, dealer IVECO din 2016, are o experiență de peste 20 de ani în comercializarea, întreținerea și reparația vehiculelor comerciale grele specializate, având în portofoliul lor clienți de top, lideri de piață în segmentele lor de activitate,” declară Andrei Gagea, Country Manager IVECO România.

Noul IVECO Daily, recunoscut pentru versatilitatea și eficiența sa, vine echipat cu un bord digital complet, sisteme avansate de asistență pentru șofer și un design ergonomic care prioritizează confortul și funcționalitatea. Este conceput pentru a face față celor mai dificile misiuni de transport și pentru a sprijini productivitatea afacerilor prin conectivitate avansată și o experiență de condus superioară.

Pe de altă parte, IVECO S-Way aduce inovații importante în ceea ce privește reducerea consumului de combustibil, cu o îmbunătățire de până la 10%, datorită aerodinamicii optimizate și noilor soluții de motorizare. Modelul este echipat cu sisteme de siguranță de ultimă generație și un interior complet redesenat, oferind o experiență premium pentru șoferi.

Toți cei interesați au fost invitați să participe la acest eveniment pentru a explora noile tehnologii și a beneficia de sesiuni personalizate de test drive.

Ionuț Pavăl, Director de Calitate și Marketing al Eurospeed, a subliniat angajamentul companiei față de clienții din zonă.

„Eurospeed este lider de piață în zona pe care o reprezentăm, cu o cotă de peste 24%. Derulăm în momentul de față o investiție importantă de aproximativ 1.000.000 de euro pentru dezvoltarea capacității de service, ceea ce ne va permite să creștem cu 30% această capacitate, răspunzând astfel mai bine cerințelor clienților noștri”, a afirmat Pavăl.

IVECO România își continuă angajamentul față de inovare și excelență, fiind un partener de încredere pentru companiile care caută soluții de mobilitate eficiente și sustenabile. Printr-un portofoliu diversificat care include modelele Daily, eDAILY, și gama de vehicule medii și grele precum Eurocargo, IVECO S-WAY, IVECO X-WAY și IVECO T-WAY urmașul legendarului TRAKKER,  IVECO își reafirmă dedicarea de a oferi soluții adaptate pentru fiecare sector industrial din România.

DESPRE IVECO

IVECO este marca Iveco Group N.V. (EXM: IVG) care proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule comerciale ușoare, medii și grele, camioane off-road și vehicule potrivite pentru orice tip de caroserie. Aceasta își inovează și își extinde constant portofoliul de produse pentru a oferi fiecărui client vehiculul care se potrivește exact misiunii sale. Oferta sa completă este concepută în jurul nevoilor șoferului pentru a oferi o experiență excelentă, cu accent pe siguranță și confort. O gamă largă de servicii digitale avansate, bazate pe conectivitate, dezvoltate pentru a ajuta proprietarii de flote să își administreze eficient flota, consolidează soluția completă de transport a IVECO.

IVECO își urmărește strategia de decarbonizare printr-o abordare multienergetică care include dezvoltarea în continuare a bio-metanului, a bateriilor electrice și a tehnologiilor cu celule de combustibil.

IVECO operează 7 uzine de producție și 8 centre de cercetare și dezvoltare. Se bazează pe 3 500 de puncte de vânzare și service în peste 160 de țări, care garantează asistență tehnică pentru vehiculele IVECO.

IVECO conduce pe drumul schimbării, alimentând transformarea industriei transporturilor, propulsată de ambiția de a fi cel mai de încredere partener și jucător de linie completă pentru clienții săi.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *