Mihai Ţâbuleac, ţinut la distanţă de conducerea partidului

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac
Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac

Comunicare deficitară între conducerea PDL Botoşani şi preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac. Deşi a fost nominalizat de reprezentanţii Biroului Permanent Judetean să facă parte din comisia de evaluare a directorilor instituţiilor deconcentrate, Mihai Ţâbuleac spune că nu a participat la niciun control în acest sens, întrucât nu i s-a cerut acest lucru. Acesta susţine că în momentul în care s-a decis componenţa acelei comisii nu a participat la şedinţă, iar ulterior doar a fost anunţat că face parte din comisie.

Am fost informat că am fost nominalizat într-o comsie, dar atâta tot. Eu nu am participat, dar nici nu am fost solicitat să particip la vreo discuţie în sensul acesta„, a spus Ţâbuleac.

Evaluarea directorilor de deconcentrate a început în luna iulie şi trebuia să se finalizeze la începutul lunii august. Dde altfel, primarul Cătălin Flutur, care este şi preşedinte PDL, a anunţat atunci includerea lui Ţâbuleac în structurile care vor evalua atât directorii de instituţii deconcentrate, cât şi candidaţii la alegerile locale din 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *