Botoșăneanul care a produs accidentul de la Mănăstirea Doamnei, fiind băut și fără permis, a fost reținut

Botoșăneanul care a produs accidentul de la Mănăstirea Doamnei, fiind băut și fără permis, a fost reținut. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele bărbatului, de 43 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, la data de 25 septembrie 2024, în jurul orei 22:00, ar fi condus un autoturism pe D.N. 29, în comuna Curtești, fiind sub influența alcoolului, 0,78 pe aparatul etilotest și fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Mai mult decât atât, acesta a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile menționate mai sus, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Urmareste-ne pe Google News

FOTO Accident la Botoşani! Maşină distrusă după ce a lovit un cap de pod pe E58

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *