Un tânăr din Botoșani, în atenția poliției după ce ar fi înjurat un bărbat. De la ce a pornit scandalul

Un tânăr din județul Botoșani a ajuns în atenția poliției după ce ar fi înjurat un bărbat. Un bărbat de 77 de ani, din comuna suceveană Dărmănești, a sunat la 112 și a anunțat că niște tineri care umblă cu mașina cu lemne pe raza localității Măriței, comuna Dărmănești, l-au înjurat.

Pe 25 septembrie, omul a observat un autoturism în care se aflau trei persoane de etnie rromă, care transportă material lemnos. Între aceștia a avut loc un conflict din cauza faptului că apelantul le-a spus că nu au ce căuta în localitate fără a poseda acte de proveniență, fapt pentru care i-au adresat injurii.

Au fost identificate trei persoane de sex masculin, respectiv  Lucian B., de 21 ani, Samuel B., de 28 ani, ambii din comuna Sucevița și Gabriel M., de 21 ani, din comuna Suharău, județul Botoșani, care au fost avertizați în scris cu privire la fapta comisă.

De asemenea, conducătorul autoutilitarei, Lucian a fost sancționat contravențional  conform art.147 alin.1 din OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 990 lei deorce nu avea asupra sa certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Totodată, s-a procedat la verificarea cu privire la materialul lemnos transportat cu autoutilitara Volkswagen în baza de date SUMAL, constatând faptul că este emis aviz de însoțire, având cantitatea de 2.4mc lemn foc specii diverse moi, fără a fi constatate nereguli în acest sens.

Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Incredibil! Un tânăr din Botoșani s-a îmbătat, a urcat într-un autobuz și a ajuns în altă localitate. Ce a urmat e de noaptea minții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *