VIDEO Secții de votare suplimentare, la alegeri, în patru școli din Botoșani. Vor fi amenajate la etajul I

În județul Botoșani vor fi amenajate 433 de secții de votare pentru alegeri parlamentare și prezidențiale, a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, prefectul Dan Nechifor. Potrivit acestuia, va fi înființată o secție suplimentară la Vlăsinești, dar în municipiu secțiile vor fi dublate la școlile nr. 11, 14, 2 și 8.

Astfel, pe lângă secțiile de votare amenajate la parterul unităților de învățământ, vor fi amenajate secții și la etajul I. Asta din cauza faptului că la unele școli nu mai pot fi amenajate secții din cauza lucrărilor de reabilitare.

„S-a suplimentat, nu mai avem 432 de secții de votare, avem 433 de secții de votare. Toate secțiile de votare vor fi renumerotate, s-a suplimentat o secție de votare la Vlăsinești. Referitor la secțiile de votare din municipiu, pentru instituțiile de învățământ unde tradiționale erau secțiile de votare, știți foarte bine că erau la parter pentru un acces mai facil al alegătorilor, de data aceasta vom suplimenta în instituțiile de învățământ care au deja secții de votare la parter vom dubla numărul secțiilor de votare la etajul I”, a spus Nechifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *