VIDEO Individ din Botoșani, dat în urmărire internațională, adus de polițiști tocmai din Belgia. Botoșăneanul își făcuse o adevărată rețea de traficanți de droguri

Un individ din Botoșani, dat în urmărire internațională, a fost adus de polițiști tocmai din Belgia. Botoșăneanul își făcuse o adevărată rețea de traficanți de droguri și a fost condamnat pentru asta. Polițiștii serviciului de Investigații Criminale- Compartimentul Urmăriri au reușit să dea de acesta tocmai în Belgia.

Bărbatul de 26 de ani a fost condamnat la trei ani și zece luni de închisoare cu executare, în luna aprilie, pentru constituirea de grup infracțional organizat și cultivare și deținere de droguri. El a fost dat inițial în urmărire la nivel național, dar pentru că polițiștii botoșăneni aveau informații că a ieșit din țară, a fost dat în urmărire internațională.

Astfel, el a fost găsit în Belgia. Oamenii legii au aflat exact unde se află și în iulie a fost ridicat de anchetatori. 

În anul 2021, împreună cu alte persoane a constituit o grupare infracțională organizată în scopul comiterii infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri pentru a obține foloase materiale. Acesta procurase produse de cannabis și a cultivat plantele din care a obținut ulterior droguri, pe care le-a vândut către diverse persoane. Întreaga activitate infracțională s-a desfășurat pe raza județului Botoșani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *